««

Ресторанти

Вдъхновени от местните вкусове, с интернационално влияние и изключителни готвачи

За гастрономите и любителите на добрата храна, комплексът предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове. Всеки ресторант и бар е със собствен индивидуален стил и предлага разнообразен избор, който да задоволи всяко небце. Нашите специалитети използват най-добрите локални продукти допълнени от високо качествени вносни стекове и специалитети– от прясна риба от Черно море и свежи био зеленчуци до телешки стекове Кобе и др.

Атмосферата и детайлите в нашите ресторанти са избрани внимателно, за да удовлетворят всеки вкус или настроение. Може да задоволите всички ваши кулинарни капризи без дори да напускате комплекса. 

Основаният Ресторант „Александра“ предлага богати бюфети с интернационална кухня и традиционни български специалитети. Изискания а ла карт ресторант „Le Passage de G“ е перфектното място за елегантна или романтична вечеря с морски деликатеси, френска кухня и първокласни стекове. Емблематичната Клубната Къща на комплекса предлага бар „19та дупка", идеалното място за лек обяд придружен със студена бира след игра на голф и класическия ресторант „Престиж“, препоръчван за сватби и мероприятия. Наскоро добавената  „Гръцка Таверна" и възмможността за частна вечеря на  „Shiv's Sky Bar" придават допълнителни възможности за Вашето изхранване. Също в комплекса гостите могат да се насладят на освежаващ коктейл на Пул Бара или на пресни черноморски миди на плажния бар и ресторант “Heros Beach”.

Вечер може да се заредите с емоции в уиски бар “Social Club”, който предлага жива музика и селекция от качествени алкохолни напитки.

Всяко място има индивидуалност в курорта и обещава да създаде незабравимо преживяване за нашите гости, независимо от случая. На ваше разположение са:

--Бюфет Ресторант "Alexandra"--

Кухня: Бюфет
Отворено за: Закуска, Обяд и Вечеря

ВИЖ РЕСТОРАНТА

--Ресторант "Le Passage"--

Кухня: Модрена
Отворено за: Обяд и Вечеря

ВИЖ РЕСТОРАНТА

--"19th Hole" Бар и Грил--

Кухня: Грил и Пица
Отворено за: Обяд и Вечеря

ВИЖ РЕСТОРАНТА

--Клуб Ресторант "Престиж"--

Кухня: Креативно Меню
Отворено за: Събития

ВИЖ РЕСТОРАНТА

--"Shiv's" Sky Bar--

Кухня: Напитки и сандвичи
Отворено за: Закуска и през деня

ВИЖ БАРА

--"Heros" Плажен Бар--

Кухня: Грил и Риба
Отворено за: Обяд и през деня

ВИЖ БАРА

 

--Лоби Бар--

Кухня: Напитки и снаксове
Отворено за: 24 часа

ВИЖ БАРА

 

--"Infinity" Басейн Бар--

Кухня: Напитки
Отворено за: през деня

ВИЖ БАРА

--"Social Club" Уиски Бар--

Кухня: Напитки
Отворено за: Вечерно

ВИЖ БАРА

--The Greek Таверна --

Кухня: Гръцка
Отворено за: Обяд и Вечеря

ВИЖ РЕСТОРАНТА

 


БЕЛЕЖКИ 

  • Всички ястия на шведска маса включват опции с вегетарианска храна.
  • Препоръчва се предварителна резервация за всички ресторанти, с изключение на главния ресторант "Александра"
  • Някои съоръжения са обект на метеорологични условия и сезонно търсене и в случаите могат да се прилагат ограничения за деня и времето и / или промени.
  • A la Carte Ресторанти и барове ще се експлоатират на ротационен принцип според сезонното търсене и метеорологичните условия. Моля, консултирайте се с нашия График Работно Време F&B
  • Всички напитки от All-inclusive Програмата се сервират на чаша. | Напитки не са включени по време на храненията освен ако не сте на All-inclusive
  • В баровете до басейните и на плажа всички напитки се сервират в пластмасови чаши от съображения за безопасност.
  • Алкохолът се обслужва само за клиенти над 18 години.
Twitter Facebook Flickr