««

Конференции и събития

“Синергията между професионалното обслужване и новите технологии, характеризира конферетния център в Лайтхаус! Няма твърде голямо или твърде малко събитие, на което да не можем да сме домакин”

Голф комплекс Лайтхаус, България, предлага перфектни условия за корпоративни и частни тържества от всякакъв вид, от фирмени гала вечери и церемонии по награждаване до международни или местни конференции и сватби с всякакъв размер..

В комплекса има различни конферентни съоръжения и функционални зали, от нашата бална зала Посейдон, събираща 300 души до малки зали за срещи за 20 души. Всички конферентни зали са напълно оборудвани с най-нови технологии. Освен това, разполагаме с помещения за почивка (break-out rooms), както и с просторно фоайе, идеално за посрещане и кафе-паузи. Хотелът предлага и няколко външни места, които са в непосредствена близост до помещенията за срещи и са подходящи за събития на открито.

Няколкото ресторанта в комплекса са подготвени за кетъринг на всякакъв тип събития и с удоволствие ще приготвят меню за Вашето мероприятие. Майстор-готвачите на хотела могат да Ви помогнат с професионалното си мнение, що се отнася до бюфети, коктейл партита, обеди, гала или бизнес вечери.

Частни DJ партита или тематични вечери могат да бъдат организирани в нашата модерна клубна къща, специализирания салон за уиски и пури или дори на частния плаж.

Свалете нашата Презентация за Конференции

Twitter Facebook Flickr